AIR-WAVE.ORG PROTECTOR

Impressie_Air-Wave_Protector

De Air-Wave.org Protector

De Air-Wave.org Protector is een combinatie van een populair volgelaats snorkelmasker verbonden met een op maat gemaakte 3D-geprinte connector op een medisch filter en een luchtpomp die in de lasindustrie wordt gebruikt voor persoonlijke bescherming. De luchtpomp zorgt voor een positieve druk in het masker, waardoor luchtlekkage mogelijk wordt verminderd en het ademgemak wordt bevorderd. Voorlopige tests geven aan dat de oplossing een betere bescherming biedt dan de veelgebruikte FFP2-maskers.

Veiligheid en comfort

Een team van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg heeft het gebruikte snorkelmasker getest en vastgesteld dat het goed werkte. Een bril kan worden gedragen en het masker zorgt voor communicatie met patiënten en collega’s. Het herbruikbare masker kan worden ontsmet met behulp van gemakkelijk verkrijgbare reinigingsmethoden.

Uw configuratie

Easybreath

De Easybreath is het eerste snorkelmasker dat is uitgebracht door Decathlon. Deze versie is duidelijk herkenbaar aan de sluiting van de snorkel aan de achterzijde en het logo aan de voorzijde. Wij adviseren de kenmerken zoals hieronder afgebeeld goed te vergelijken met het masker dat u mogelijk al bezit heeft of in bestelling heeft staan.

Easybreath 500

De Easybreath 500 is de nieuwste versie snorkelmasker van Decathlon. Deze versie heeft als kenmerk de ronde uitsparing aan de voorzijde, waar de snorkel met een klikverbinding mee gemonteerd kan worden. Het is belangrijk te bepalen welk snorkelmasker gebruikt zal worden als Air-Wave.org Protector.

Kenmerken Easybreath

Kenmerken Easybreath 500

Bajonet aansluiting

3M aansluiting

Bajonet aansluiting

3M aansluiting